top of page
hillegom duurzaam energie besparen advies

Ommekeer
Energie

Duurzaam wonen, werken en leven is ons vertrekpunt. Verduurzamen van jouw huis en jullie werkplekken zorgt ervoor dat jouw voetafdruk op onze kwetsbare aarde verantwoord blijft. Daar kan niemand  tegen zijn, en dus vinden wij dat we jou op dat punt kunnen faciliteren.

 

We doen daarbij een voorstel voor productkeuzes, uitvoering en onderhoud dat past bij dat idee. Hierbij enige concessies doen zorgt voor een realistische keuze als dat nodig is in het arrangement dat we offreren.

Juist die insteek verbindt onze traditionele (relatief duurzame) collectie met producten die geënt zijn op hernieuwbare energie. Als innovatie, recyclebaarheid en grondstoffenbesparing mogelijk is bij jouw voorkeuren, dan zal dat ons advies kleur geven.

 

Verder realiseren we dat door samen met jou aandacht te schenken aan de energievoorziening van jouw leef- en werkplek. We kijken naar ventilatie, vergroening van binnen en buiten ruimte. Is voor het comfort ook isolatie van vloeren en wanden mogelijk en is een stapsgewijze aanpak naar minder gebruik van fossiele brandstoffen mogelijk en haalbaar. Met Ommekeer Nieuw Energie kunnen we jou advies geven over een meer toekomstbestendig energie verhaal.

Aandacht voor het totaal

Ommekeer Nieuwe Energie kan bij de inrichting en verduurzaming van jouw huis of bedrijfspand aanbevelingen doen op de volgende gebieden:

Werkwijze

Ommekeer Nieuwe Energie is geen directe leverancier van gewenste installaties en producten. Wij specialiseren ons in het adviseren bij duurzame investeringen en het opstellen en begeleiden van subsidieaanvragen bij gemeente, het rijk en provincie. Daarbij kunnen wij voor jou bemiddelen bij leveranciers.

De herinrichting van een woning of werkpand is het ideale moment om na te gaan denken over verduurzaming. Echter, daar komt al zo veel bij kijken! Keuzes maken voor een mooie vloer, effectieve zonwering en een strakke inrichting is tenslotte al lastig genoeg.  Advies op maat vinden op het gebied van verduurzaming en het opstellen van subsidie-aanvragen maakt het geheel nog veel ingewikkelder. 

Laat je daarom een handje helpen door Ommekeer Nieuwe Energie. In samenwerking met De WoonAdviseur werken we zo naar het prachtige en duurzame huis of bedrijfspand van uw dromen toe.

advies energie verduurzamen hillegom huis kantoor
logo choco-petrol.png

Bollenstreek & Haarlemmermeer

bottom of page