top of page
interieur advies hillegom nieuw-vennep.jpg

Onze filosofie

Wij zijn uw woonadviseur voor het inrichten van uw woning of bedrijf. Bij ons bent u aan het juiste adres voor vloeren, zonwering, gordijnen en randafwerking, maar ook voor advies op het gebied van o.a. zonnepanelen, warmtepompen en isolatie!

Ons doel is om u een mooie en trendy collectie aan te bieden van hoge kwaliteit en die op een duurzame en CO2 neutrale manier is gefabriceerd. In de komende maanden/jaren zullen wij onze collectie steeds meer verduurzamen. Wij van de Woonadviseur vinden het belangrijk dat u bij ons uw woonstijl vindt en tegelijkertijd bezig bent met de natuur en een duurzame toekomst.

Onze aanpak

Wij verwelkomen u van harte in onze showroom in Hillegom, waar wij u onder het genot van een goede kop koffie uw wensen en ideëen kunnen bespreken. U kunt onze grote collectie vloeren en raambekleding zien en de stoffen met uw eigen handen voelen. 

Ons doel is om u te helpen bij het creëren van een interieur dat bij uw levensstijl en stijl past. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en adviseren u bij het maken van de juiste keuzes. Wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden, van het ontwerpen van een nieuw interieur tot het renoveren van uw bestaande interieur.

 

Wij werken met een breed scala aan materialen en stijlen, zodat we uw interieur kunnen creëren dat uniek is en bij u past. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap en werken alleen met de beste materialen en vakmensen.

Onze duurzaamheid

De Woonadviseur is er niet alleen voor uw woning of bedrijfsinrichting maar ook voor een advies op het gebied van duurzaam wonen. Wilt u bijvoorbeeld uw huis of bedrijf voorzien van o.a. zonnepanelen of warmtepomp? Dan komen wij ook graag bij u thuis om u te adviseren. Dat doen wij in samenwerking met Ommekeer Nieuwe Energie.

Werkgebied

De Woonadviseur is actief in de regio's Bollenstreek en Haarlemmermeer

Nieuw-Vennep / Hillegom / Beinsdorp / Bennebroek / Hoofddorp

Witte shutters eetkamer
logo choco-petrol.png

Bollenstreek & Haarlemmermeer

bottom of page